background
gp_img2.jpg
referanse.jpg
gp_img3.jpg
 

REFERANSER

Reitangruppen
”Vi har benyttet Jannes Tapas og Søte saker ved flere anledninger til arrangementer ved Reitangruppens hovedkontor. Vi setter høye krav til kvaliteten på det som serveres, og Janne har levert topp kvalitet hver gang. Hun lager nydelig tapas, og cupcakes som er lekre å se på og en nytelse å spise. Janne Tapas og Søte saker kan absolutt anbefales!”


Bohus Alna AS
”Bohus Alna har benyttet seg av Jannes tapas og søte saker både til store kundearrangement og til julebord for ansatte. Både tapas og søte saker er av topp kvalitet. Janne er superproff i alle ledd, kan trygt anbefales.”


Ragnas hage
”Vi i Ragnas hage har bestilt mat fra Jannes tapas og søte saker ved flere anledninger. Både til julebord og merkedager for oss som jobber i barnehagen. Nydelig mat og super service!”


Oslo gynekologene
”Vi er 10 leger. De siste 2 årene har vi hatt flere møter, både faglige og sosiale. Hver gang har vi bestilt mat fra Jannes tapas. Hver gang har vi vært svært fornøyd. Hun leverer alltid til avtalt tid. Vi har stort sett bestilt fingermat. Maten er alltid delikat tilberedt og herlig velsmakende. Kan anbefales på det varmeste.”


Pingvin Klima AS
”Vi har brukt Jannes Tapas i flere år og alltid vært like fornøyd. Alltid god og delikat mat med både et profesjonelt og personlig preg. Det er sjeldent. Det faktum at også punktligheten og prisen på leveransene også er god gjør det til et naturlig valg for oss i fremtiden.”


Bohus Strømmen og Bohus Skøyen
”Vi har ved flere anledninger fått levert mat og søtsaker fra Jannes Tapas. Vi har alltid vært meget fornøyde med det vi har fått. Spesielt søtsakene har blitt meget godt mottatt av våre kunder.”

referanse.jpg
gp_img3.jpg